Ужас у Винковцима

Покушао да убије жену на сувозачевом сједишту: Аутом ударио у бетонски зид

  • Извор: Телеграф
  • 24.07.2024. 18:15

Хрватска полиција држи под надзором мушкарца осумњиченог да је јуче у послијеподневним сатима намјерно изазвао саобраћајну несрећу на подручју Винковаца, са намјером да убије жену.

"До сада прикупљеним сазнањима, утврђена је сумња како је педесетседмогодишњак 23. јула око 16 сати с намјером проузроковао саобраћајну несрећу на путу Д-46 у Винковцима и тако починио покушај кривичног дјела Тешко убиство женске особе, на штету блиске особе, педесетједногодишње жене која је била на мјесту сувозача", саопштила је ПУ Вуковарско-сријемска.

Додају како је осумњичени под надзором полиције и да се спроводи истрага у циљу утврђивања свих околности догађаја.

Нешто раније објавили су како су јуче у 16:22 добили дојаву о несрећи на јужној винковачкој обилазници код скретања за Јармину.

"Увиђајем је утврђено да је педесетседмогодишњак, управљајући аутомобилом винковачких регистрација друмом Д-46 у Винковцима у смјеру Иванкова, ударио возилом у заштитну бетонску ограду. Возач и педесетједногодишња жена која је била сувозач превезени су у ОЖБ Винковци, гдје је утврђено како је возач теже, а сувозач лакше повријеђен", написали су.

Обављеним алкотестирањем није утврђена присутност алкохола у организму возача.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Од јутра до сутра (12+)

    'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)