Повријеђени у болници

Покушај убиства у Ливну: Суграђанина ударио сјекиром у главу

  • Извор: АТВ
  • 28.08.2024. 13:56

Ливањска полиција ухапсила је И.Р. (61) из Ливна осумњиченог да је сјекиром напао и теже повриједио суграђанина Н.Ј. (42).

Припадници Полицијске станице Ливно су у уторак, 27. августа, у осам часова примили дојаву да је у Голињеву код Ливна, сјекиром нападнут Н.Ј. (42) из тог града. Њега је, додају из полиције, напао суграђанин И.Р. (61).

"На мјесто догађаја изишли су припадници Полицијске станице Ливно и Хитне помоћи Ливно, гдје су затекли И.Р. и повријеђеног Н.Ј. који је крварио у предјелу главе. Повријеђеног Н.Ј. радници Хитне помоћи пружили помоћ након чега је превезен у Кантоналну болницу у Ливну, гдје му су констатоване тешке тјелесне повреде због чега је  упућен у СКЦ Мостар, на даљње лијечење", саопштено је из Министарства унутрашњих послова Кантона 10.

Увиђај су урадили припадници Полицијске управе Ливно, након чега је И.Р. ухапшен и смјештен у просторије за задржавање Полицијске станице Ливно.

„Над њим је урађена криминалистичка обрада због сумње да је починио кривично дјело покушај убиства. О свему је упознат дежурни кантонални тужилац у Ливну", саопштено је из полиције.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.