Smješten u KCUS

Pokušaj ubistva na Ilidži: Mladić pao sa četvrtog sprata zgrade

  • Извор: Кликс
  • 05.08.2022. 11:35

U četvrtak je Policijska uprava Ilidža obaviještena da se u Ulici Emira Bogunića Čarlija nalazi jedna teško povrijeđena osoba, a izlaskom na teren pronašli su A. H. (21).

Njemu je ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo ukazala pomoć. Povrijeđeni je potom odvezen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu gdje je ljekar konstatovao teške tjelesne povrede.

A.H. je izjavio da je pao sa četvrtog sprata stambene zgrade.

Dežurni tužilac je radeći na rasvjetljavanju slučaja, događaj klasifikovao kao ubistvo u pokušaju. U toku istrage je izvršena kriminalistička obrada tri osobe. Uhapšeni su E.M. (27) i E.G rođen (37) dok je I.H. saslušana i otpuštena iz službenih prostorija MUP-a KS.

Uhapšeni se terete da su počinili krivično djelo nepružanje pomoći i E.G. laka tjelesna povreda.

Policijski službenici nastavljaju potragu za još dvije osobe za koja se sumnja da se takođe mogu dovesti u vezi sa izvršenim krivičnim djelom.


  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм