Direktan sudar kod Gradačca

Poginuo vozač, troje povrijeđenih

  • 13.07.2019. 09:39

Jedna osoba je poginula, a tri su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 22:20 sati dogodila na dijelu puta Gradačac - Ormanica, u mjestu Vučkovci.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK) su rekli da su u ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovali 37-godišnji D.S. iz Modriče, koji je upravljao automobilom hjundai i 22-godišnji S.I. iz Džakula kod Gračanice, a koji se nalazio za volanom automobila volksvagen tuareg.

"Došlo je do direktnog sudara ova dva vozila. U automobilu touareg povrijeđeni su vozač S.I. i dva saputnika, dok je vozač u automobilu hyundai smrtno stradao na mjestu nesreće", naveli su u Operativnom centru MUP-a TK.

Uviđaj su na mjestu događaja obavili službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Gradačac, a saobraćaj je na spomenutoj dionici puta bio obustavljen jutros do 4:10 sati.
 

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм