Трагедија

Пјешак подлегао повредама након што га је ударио аутомобил на Лаушу

Бањалучанин Љ.Џ. подлегао је повредама које је задобио у саобраћајној несрећи када га је у насељу Лауш ударио аутомобил којим је управљао суграђанин Д.В.

Како сазнаје АТВ несрећа се догодила у суботу око 7.30 часова. Пјешак Љ.Џ. је након несреће превезен у УКЦ Републике Српске гдје је у вечерњим сатима преминуо.

”Полицијски службеници извршили су увиђај на мјесту саобраћајне незгоде која се догодила 18. новембра око 7.30 часова у Карађорђевој улици. У незгоди је учествовао Д.В. из Бањалуке са аутомобилом ”фолксваген” и пјешак Љ.Џ. из Бањалуке”, речено је за АТВ у ПУ Бањалука.

Додају да је пјешак задобио повреде и превезен је у болницу, док је на возилу причињена штета.

”ПУ Бањалука је исти дан у 20.45 часова обавијештена, од стране Универзитетског клиничког центра Републике Српске, да је Љ.Џ. преминуо”, наводе у полицији.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци, који је наложио да се предузму све истражне мјере и радње како би се утврдиле тачне околности несреће. Како сазнајемо, по налогу тужилаштва, извршена је и обдукција тијела у Заводу за судску медицину Републике Српске.

Из тужилаштва се о овој несрећи нису оглашавали.

Пратите нас и путем Вибера

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Наша Српска

  Наша Српска

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:43 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.