ATV

Трагедија

Пјешак подлегао повредама након што га је ударио аутомобил на Лаушу

Бањалучанин Љ.Џ. подлегао је повредама које је задобио у саобраћајној несрећи када га је у насељу Лауш ударио аутомобил којим је управљао суграђанин Д.В.

Како сазнаје АТВ несрећа се догодила у суботу око 7.30 часова. Пјешак Љ.Џ. је након несреће превезен у УКЦ Републике Српске гдје је у вечерњим сатима преминуо.

”Полицијски службеници извршили су увиђај на мјесту саобраћајне незгоде која се догодила 18. новембра око 7.30 часова у Карађорђевој улици. У незгоди је учествовао Д.В. из Бањалуке са аутомобилом ”фолксваген” и пјешак Љ.Џ. из Бањалуке”, речено је за АТВ у ПУ Бањалука.

Додају да је пјешак задобио повреде и превезен је у болницу, док је на возилу причињена штета.

”ПУ Бањалука је исти дан у 20.45 часова обавијештена, од стране Универзитетског клиничког центра Републике Српске, да је Љ.Џ. преминуо”, наводе у полицији.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци, који је наложио да се предузму све истражне мјере и радње како би се утврдиле тачне околности несреће. Како сазнајемо, по налогу тужилаштва, извршена је и обдукција тијела у Заводу за судску медицину Републике Српске.

Из тужилаштва се о овој несрећи нису оглашавали.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:25 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    Ова напета и узбудљива драма истражује животну причу једног од свакако најозлоглашенијег криминалца на свијету.