Uhapšen

Pijan vrijeđao i povrijedio policajca u Banjaluci

  • Извор: АТВ
  • 22.06.2022. 12:06

Policija je uhapsila lice čiji su inicijali A.T. koje je pijano došlo u prostorije Policijske uprave Banjaluka, prijetilo policajcima, a prilikom hapšenja jednog i povrijedilo.

Ovo lice je uhapšeno siinoć u 22.45, a prilikom lišavanja slobode pružalo je otpor, nanijevši policijskom službeniku povrede i pocijepavši mu uniformu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Alko-testiranjem je utvrđeno da A.T. ima 2,2 promila alkohola u krvi.

Povrijeđenom policajcu je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Lice čiji su inicijali Z.L. iz Banjaluke je juče u 15.40, vidno pijan, došlo u nadležnu policijsku stanicu i upućivalo pogrdne riječi policijskom službeniku. Ovo lice je odbilo da se podvrgne ispitivanju na prisustvo alkohola u krvi.

O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka - Odjeljenje za prekršaje.

Тагови:
  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм