Рибник

Пијан слетио са пута, двије особе превезене на УКЦ Српске

  • Извор: АТВ
  • 15.09.2023. 09:04

Двије особе повријеђене су у тешкој саобраћајној незгоди која се синоћ око 22.45 сати догодила у мјесту Горње Ратково код Рибника.

У несрећи су повријеђени возач Б.Ж. из Новог Сада и сувозач А.Ч. из Источног Сарајева.

Како је саопштено из Плицијске управе Мркоњић Град, до удеса је дошло када је Б.Ж. изгубио контролу над аутомобилом сеат и слетио са пута.

Повријеђенима је прва помоћ пружена у рибничком Дому здравља, након чега су пребачени на Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци.


Дјевојчицу из Бањалуке поскок ујео два пута

Дјевојчицу из Бањалуке поскок ујео два пута

"Извршено је алкотестирање возача Б.Ж. код кога је утврђено присуство алкохола у организму од 1,57 g/kg. Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице Рибник. Рад на документовању саобраћајне незгоде је у току", саопштено је из Полиције.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм