Bijeljina

Pijan maloljetnik povrijedio dva policajca

  • 01.06.2020. 14:07

Maloljetnik pod dejstvom alkohola napao je i lakše povrijedio dva policajca u Bijeljini, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Maloljetnik je lišen slobode, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 1,49 promila alkohola u organizmu.

On se tereti za krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nanošenje tjelesnih povreda.

Policijskoj stanici Bijeljina je 30. maja u 22.30 časova oštećeno lice prijavilo da ga je u Ulici Nikole Tesle u Bijeljini nepoznati muškarac fizički napao i udario zatvorenom šakom u glavu.

Policija je na osnovu opisa pronašlia osumnjičenog i utvrdila da je riječ o maloljetniku, a on je tokom intervencije fizički napao i policijske službenike, udarajući ih zatvorenom šakom u lice, grudi i u noge.

Pregledima u Medicinskom centru Bijeljina utvrđeno je da su policijski službenici Policijske stanice Bijeljina lakše povrijeđeni.

O svemu je obaviješten Centar za socijalni rad, kao i nadležno tužilaštvo i u toku je rad na dokumentovanju krivičnih djela nanošenja tjelesnih povreda i napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм