Детаљи акције "Булевар"

Ово су имена осумњичених за прање новца, одузима им се имовина вриједна 2,4 милиона КМ

  • Извор: Аваз
  • 07.05.2024. 16:43

Полицијски службеници Агенције за истраге и заштиту (СИПА) данас у склопу оперативне акције "Булевар", на подручју Средњобосанског кантона реализовали претресе стамбених и пословних објеката и покретних ствари на 11 локација док је претрес на дванаестој локацији још у току.

Осумњичени у овој акцији су Јуре Милетић, власник фирме “АЦ Јуро“, Маријана Милетић, Даница Милетић, Перо Чалић, Мијо Милетић, Рагиб Емшо, Соња Млакић, Анкица Чалић, Иван Милетић, Ања Видовић, Леонарда Прскало, Дарија Вребац, Марија Вребац и Ивица Видовић, сазнаје Аваз.

Они су осумњичени за кривично дјело прање новца. Одузима им се имовина за коју се сумња да је прибављена кривичним дјелом у износу од 2,4 милиона КМ.

Хапшења су проведена на подручју Кисељака, Витеза, Зенице и Сарајева.

Из СИПА су раније навели да су на подручју СБК извршени претреси на на 11 локација, а ухапшено је 10 особа.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.