Нови детаљи

Ово је мушкарац који је закопао оца у кући: Мијењао име, био у затвору

  • Извор: Мондо.рс
  • 29.05.2024. 17:04

Давид Дробњак (53), који се сумњичи да је оца Бранислава (79) закопао испод бетонске плоче у кући у Земуну, како се сазнаје, раније се звао Дејан, а промијенио је име послије одслужења затворске казне у иностранству.

Подсјетимо, он је јуче у пратњи два адвоката дошао сам у Треће основно јавно тужилаштво у Београду и признао да је оца прије осам година сахранио у кући, како би наставио да прима његову пензију.

"Изјавио је да му је отац преминуо природном смрћу и да га је сахранио у кући. Полиција и дежурни јавни тужилац Вишег јавног тужилаштва у Београду одмах су изашли на лице мјеста. Тужилац је наложио да се обави увиђај и ексхумација остатака који су пронађени", подсећа извор.

Туга у дому Пинкове водитељке: Сломила се: Сунце моје, оде ти

Туга у дому Пинкове водитељке: Сломила се: Сунце моје, оде ти

Како извор открива, Давида, који се раније звао Дејан, комшије његовог покојног оца нису добро познавале и нису га често виђале.

"Наводно је у иностранству осуђиван за тешка кривична дјела и тамо је служио казну. По одслужењу казне, вратио се у Србију, и тада је и промијенио име", каже извор.

Подсјетимо, дежурни тужилац наложио је обдукцију и токсиколошке анализе како би се утврдио тачан узрок смрти.

"У земљи прекривеној бетонском плочом су пронађене људске кости", каже извор из истраге и додаје да су ватрогасци морали да ломе и разбијају бетон како би дошли до посмртних остатака.

Од пјевачице, преко помоћнице министара до промјене националности и Управног одбора РТРС-а - Ко је Драгана Чавка?

Од пјевачице, преко помоћнице министара до промјене националности и Управног одбора РТРС-а - Ко је Драгана Чавка?

"Врата куће су послије обављеног увиђаја запечаћена, на њима стоји обавјештење полиције. Унутра се види крш и лом послије разбијања бетона", каже извор.

Иначе, комшије кажу и да Бранислава, Давидовог оца, нису видјели од 2016. године.

"Нисмо га видјели од октобра 2016. године. О њему је до тада бринуо син, комшиници је касније рекао да му је отац у дому за стара лица. Чули смо да он живи на Алтини, и да му је отац купио стан", каже један од њих.

Шта се дешава ако сваки дан узимате парацетамол?

Шта се дешава ако сваки дан узимате парацетамол?


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм