Дачић се огласио

Откривено ко је ухапшен у Бијељини

  • Извор: Нова.рс
  • 18.07.2024. 15:36

Потпредсједник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је у Бијељини ухапшен осумњичени за транспорт убице полицајца од Прешева ка Лозници.

“У Бијељини је поподне, у сарадњи са Полицијом Републике Српске, ухапшен З.Р. (39), за кога се сумња да је организовао транспорт убице од Прешева ка Лозници“, рекао је Дачић.

Такође, ухапшена је као помагач и његова супруга И.Р. у Младеновцу, додао је Дачић.

Подсјетимо, ноћас у Лозници убијен је полицајац Никола Крсмановић (34), док је његов колега Вјекослав Илић рањен. Напад се догодио када је на њих пуцано током рутинске контроле такси возила у Лозници.

Хапшење у Бијељини због убиства полицајца у Лозници

Хапшење у Бијељини због убиства полицајца у Лозници

Све је почело сат времена после поноћи када су полицајци Крстовић и Илић, који су дежурали на контролном пункту, зауставили такси возило тутинских регистарских таблица које им се учинило сумњиво а у коме су била два мушкарца, возач и сувозач.

Полиција је легитимисала путнике који су им се учинили сумњивим, па је један од полицајаца затражио од једног од мушкараца у аутомобилу да покаже торбицу. Он је то одбио, а потом је запуцао на полицајце.


(Фото: Скриншот/Инфо Бијељина)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.