Бор

Отац осумњиченог за убиство мале Данке - Чуо сам на телевизији

  • Извор: Телеграф
  • 05.06.2024. 10:23

Осумњичени за убиство Данке Илић, Срђан Јанковић негирао је јуче кривицу током давања исказа у тужилаштву. Он је три сата говорио о злочину који је 26. марта ове године подигао Србију на ноге, а том приликом тврдио је да он никакве везе са гнусним чином нема, пише Телеграф.

Екипа Телеграфа, посјетила је окружење Бора и поразговарала са оцем осумњиченог, којег су затекли у кафани како сједи и пије пиво са пријатељима.

- Не знам ништа, нисам се чуо са сином, све што знам чуо сам на телевизији - рекао је.

У кућама осумњичених влада мук, а породице не желе да коментаришу ништа, због чега се мистерија убиства двогодишње Данке само повећава.

Подсјетимо, дјевојчица Данка Илић нестала је испред куће у Бањском пољу код Бора 26. марта, а данима је за њом трагала цијела Србија. Пут истраге у једном тренутку довео је и до Беча, што је дало наду да је несретно дијете ипак још увијек живо. Но то, нажалост, није била истина.

Огласио се отац малене Данке Илић: Послао поруку убицама

Огласио се отац малене Данке Илић: Послао поруку убицама

Полиција је 4. априла ухапсила Срђана Јанковића и Дејана Драгијевића који су осумњичени да су на Данку колима налетјели, а затим је однијели на депонију, угушили је и њено тијело оставили тамо. Дејан и Срђан признали су кривицу и да је Јанковић преместио тијело детета, да би Дејан убрзо након тога промијенио исказ и рекао да Срђан нема никакве везе са злочином.

Тврдио је да је он убио Данку, а да су му његов отац и брат помогли у премјештању тијела. Њих двојица су ухапшени, али је Драгијевићев брат преминуо након 48 сати, док је отац пуштен да се брани са слободе. Дејан је једини који је за сада признао кривицу. Мајка Дејана Драгијевића преминула је убрзо након тога.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.