Више јавно тужилаштво Зајечар

Отац осумњиченог за убиство Данке био у тужилаштву: Одбио да говори о злочину

  • Извор: Курир
  • 24.04.2024. 12:45

У Вишем јавном тужилаштву у Зајечару данас је као свједок у случају убиства дјевојчице Данке Илић (2) испитан Д.Ј, отац осумњиченог С.Ј., сазнаје Курир.

"У просторијама тужилаштва данас је настављено испитивање свједока у истрази убиства Данке Илић, а један од њих је био отац осумњиченог. Он је искористио своје законско право да не свједочи у поступку који се води против његовог сина и Д.Д.",  каже извор из истраге за Курир.

Д.Ј. је , као и мајка осумњиченог Д.Д, привилегован свједок и он може да одбије да свједочи у поступку против блиског сродника, односно сина.

С.Ј.и Д.Д.осумњичени су за тешко убиство двогодишње Данке Илић из Бора, за чијим се тијелом непрекидно трага већ 20 дана, а након што буду испитани сви свједоци, они ће бити послати на психијатријско вештачење.

Најновији детаљи случаја мале Данке: Испитано је 14 свједока, ово су их све питали

Најновији детаљи случаја мале Данке: Испитано је 14 свједока, ово су их све питали

Радници борског ЈКП "Водовод", су тог 26. марта, када је у Бањском пољу нестала двогодишња Данка, били на радном задатку.

Према признању Д.Д. датом у тужилаштву, они су дјевојчицу ударили службеним аутомобилом, задавили је и бацили на дивљу депонију на Старобањском путу, одакле ју је, два дана касније, Д.Д. заједно са оцем и сада покојним братом, измјестио на другу, за сада непознату локацију.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм