Пребачени у болницу

Отац и син брутално претучени на хрватској граници

  • Извор: Агенције
  • 28.07.2024. 12:43

Двојица Конављана, отац и син, јуче касно поподне завршили су у болници након што их је напало десетак страних држављана који су чекали у колони за прелазак границе на ГП Карасовићи, извјештава Дубровачки вјесник.

Према информацијама, отац и син су заобилазили километарску колону како би стигли до своје куће.

"Када су их видјели да возе другом траком, зауставили су их ови који су чекали на излазак из Хрватске, ваљда су мислили да желе прећи ред на граници. Покушали су им објаснити да не иду на границу већ кући, али су их напали. Десетак њих их је тукло. Полиција је стигла, привела тројицу, а хитна је оца и сина одвезла у болницу", рекао је извор описујући шта се јуче догодило.

Како каже, он познаје обоју и гарантује да они нису изазвали инцидент. 

"Сви их знају у Конавлима, и то су угледни људи. Жао ми је што се овакве ствари догађају, али бојим се да се ово може поновити. Зато сам и надлежним службама упутио захтјев да се на ГП Карасовић отвори још излаза према Црној Гори и да се састав софтверски појача како би процедура скенирања докумената ишла пуно брже", поручио је Ласић.

Како се незванично сазнаје, ради се о оцу и сину који планирају отворити брзу храну у некадашњем угоститељском објекту близу границе.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Против дивљине (12+) (Р)

    '' Филм: Против дивљине (12+) (Р)

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Тајне музеја

    'Тајне музеја

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.