Užas u Sutomoru

Oglasio se Srbin koji je pretučen u Crnoj Gori - Nos mi je polomljen, imam hematome

  • Извор: Агенције
  • 11.07.2023. 08:34

Mladić iz Srbije V. M. oglasio se i potvrdio da je pretučen u Sutomoru. Objelodanio je i da je zadobio teške tjelesne povrede.

- Tačne su informacije. Napadnut sam na šetalištu u Sutomoru od strane dva, meni nepoznata, mlađa čovjeka koji su bili vidno pod uticajem nekakvih stimulansa i očigledno agresivni. Vidio sam da se koškaju, kako međusobno, tako i sa prolaznicima nasumično. Vidjevši to, pokušao sam mirno da ih obiđem i nastavim svoju putanju (pritom nismo imali nikakvu verbalnu komunikaciju). Međutim, osjetio sam snažan udarac u predjelu glave (sa leđa) i tada su počeli da udaraju jako i nekontrolisano, bez ikakvog razloga apsolutno, ničim izazvano zaista - naveo je napadnuti mladić i dodao:

- Nos je polomljen, brada mi je zašivena i imam hematome po cijeloj glavi, osećam se loše i zaista ne mogu da shvatim zašto je ovo učinjeno. Po prirodi nisam konfliktan, naprotiv. Konobari iz obližnjeg kafića su mi pomogli dok nije stigla pomoć. Očevidaca je bilo mnogo, a sve se desilo u špicu između 20 i 21 čas - naveo je muškarac iz Srbije.

Tragedija u Milićima: Objesio se muškarac

Tragedija u Milićima: Objesio se muškarac

Podsjetmo, kako je navedeno na mrežama, nasilnici su bili bijesni jer su izbačeni iz nekog kafića, poslije čega su pravili haos na ulici i pretukli V. M.

On je prevezen kolima Hitne pomoći, a dva huligana odmah uhapšena i odvedena.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: