Акција "Мардељ"

Огласило се Тужилаштво о акцији у бијељинском затвору

  • Извор: АТВ
  • 26.02.2024. 15:20

Окружно јавно тужилаштво у Бијељини је саопштило да ће након претреса службених просторија Казнено-поправног завода Бијељина овој правосудној институцији бити предата лица која су предмет вишемјесечне истраге због сумње на злоупотребу службеног положаја или овлаштења, несавјестан раду у служби и друга кривична дјела.

Из Тужилаштва су навели да се од раних јутарњих часова врши претрес службених просторија Казнено-поправног завода Бијељина и лица која су предмет вишемјесечне истраге у акцији "Мардељ", а претресом руководи поступајући тужилац.

Након завршених службених мјера и радњи, као и криминалистичке обраде, лица ће бити предата у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у Бијељини.


Полицијска акција у КПЗ Бијељина

Полицијска акција у КПЗ Бијељина

О тужилачкој одлуци, као и о идентитету лица која су предмет истраге, јавност ће бити упозната током наредних 24 часа, најављено је из Тужилаштва.

По наредби Основног суда у Бијељини и под надзором поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Бијељини претрес врше овлаштена службена лица Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Управе криминалистичке полиције и Полицијске управе Бијељина.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок