Nakon prijava

Oglasila se prijedorska policija: Nijedan učenik nije uhapšen, povećan broj policajaca oko škola

  • Извор: АТВ
  • 11.05.2023. 10:46

Prijedorska policija saopštila je danas da se preduzimaju sve potrebne mjere u cilju podizanja nivoa bezbjednosti učenika u i oko škola nakon prijave da je kod učenika srednje škole pronađen spisak sa imenima đaka sa kojima, navodno, nije u dobrim odnosima.

Kako su naveli iz Policijske uprave Prijedor, nijedan maloljetnik nije uhapšen niti je utvrđena osnovanost za dalje postupanje policijskih službenika po navedenim prijavama.

“Policijska uprava Prijedor zaprimila je nekoliko prijava od nastavnika i roditelja u smislu mogućih prijetnji i uvreda od strane učenika i po istima je postupano u cilju provjera tih navoda”, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor. 

Ovo su detalji drame u Prijedoru

Ovo su detalji drame u Prijedoru

Dodali su da preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju podizanja nivoa bezbjednosti učenika u i oko škola. U tom smislu, kažu, pojačano je prisustvo policijskih službenika u blizini škola, kao i sama komunikacija sa nadležnim u školama.

Podsjetimo, iz prijedorske Ekonomsko-ugostiljeske škole juče je stigla prijava da jedan od đaka koji pohađa ovu školu, ima papir na kojem se nalaze imena učenika s kojima navodno nije u dobrim odnosima. 

Učenik iz Novog Grada došao u školu sa plastičnim pištoljem

Učenik iz Novog Grada došao u školu sa plastičnim pištoljem

Osim toga, učenik u JU SŠC "Đuro Radmanović" u Novom Gradu  došao je na nastavu sa plastičnim pištoljem.

Pratite nas i putem Vibera