Анастасија Кауриновић

Огласила се полиција: У току је потрага за несталом малољетницом

Полицијски службеници ПУ Добој интезивно трагају за малољетном дјевојчицом чији је нестанак пријављен у ПС Добој 1 у 00.15 часова, саопштено је из ПУ Добој.

Како наводе нестала малољетница је ситније грађе, дуге, смеђе косе. У вријеме нестанка на себи је имала црну мајицу, црне хлаче и бијеле патике.

”ПУ Добој апелује на грађане да уколико примјете нестало лице или дођу до било каквих сазнања о њеном кретању, то пријаве најближој полицијској станици или позивом на бесплатни број телефона 122”, наводе у полицији.

Подсјетимо, Анастасија Кауриновић (13) из Велике Буковице код Добоја нестала је синоћ око 19 часова и њена породица позвала је све да помогну у потрази.

Нестала 13-годишња Анастасија Кауриновић, мајка тврди да је испред школе одвезена аутомобилом

Нестала 13-годишња Анастасија Кауриновић, мајка тврди да је испред школе одвезена аутомобилом

Мајка нестале дјевојчице Марина Кауриновић рекла је за АТВ да је њена кћерка јуче око 11.30 часова отишла у школу, те да је по завршетку наставе одвезена аутомобилом и од тада јој се губи сваки траг.

”Дјеца су нам испричала да су око 18.30 часова видјели да је она испред школе убачена у аутомобил. У возилу је био момак, који је раније знао да пролази око наше куће, а који је склон злоупотребама дроге”, рекла је узнемирена Марина.

Она каже да су касније добили информацију да је Анастасија посљедњи пут виђена у близини бензинске пумпе у Становима - Грабовица код Добоја.

”Претражујемо околне шуме и позивам све људе да нам помогну у потрази. Она је јуче од 18.30 недоступна на телефон и нема јој трага”, рекла је Марина.


Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Тајне музеја (Р)

    ''Тајне музеја (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.