Предузимају се мјере

Огласила се полиција о смрти два брата чија су тијела пронађена у стану

  • Извор: АТВ
  • 22.07.2024. 18:41

Начелник Одјељења за општи криминалитет ПУ Добој Владислав Милановић рекао је за АТВ да се предузимају све мјере и радње по налогу Окружног јавног тужилаштва како би се разјаснила смрт браће Горана и Ахмеда Алагића чија су тијела данас пронађена у стану у Добоју.

- Данас у 12:50 часова у дежурној служби Полицијске станице Добој 1 пријављено је да се улици Немањина у згради такозвана "Искра" шири веома неугодан мирис из једне од стамбених јединица. Полицијски службеници наведене полицијске станице су изашли на лице мјеста, утврдили наводе пријаве, обавили разговор са пријавитељем те су преузетим мјерама и радњама утврдили да у наведеном стану живе два лица - рекао је Милановић.

Добојске легенде: Познат идентитет браће чија су тијела пронађена у стану

Добојске легенде: Познат идентитет браће чија су тијела пронађена у стану

Пошто је стан био закључан, територијално ватрогасна јединица је извршила насилан улазак у наведену стамбену јединицу.

Уласком у стан утврђено је да се у истом налазе два беживотна тијела, беживотна мушка лица, те је о свему обавијештено Окружно јавно тужилаштво у Добоју.

- Поступљено је по налогу дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва, на лицу мјеста је извршен увиђај од стране полицијских службеника Полицијске станице Добој 1 и сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој. Том приликом тужилац је предложио и предузимање осталих мјера и радњи на разрјешењу свих чињеница околности које су довеле до смрти два наведена лица - рекао је Милановић.

Утврђено је да се ради о А.А. (1954) и његовом брату Г.А. (1964) из Добоја који су живјели у наведеном стану.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 АТВ Специјал: Крим

    Завирили смо у најскривеније, најљепше, али и најмрачније кутке Крима. Откривамо: Шта су на кримском полуострву радили Стари Грци? Гдје се налази колијевка руског православља? Како је ово руско полуострво помирило антику, оријент и византијско насљеђе?

  • 21:00 Филм: Зваћу те По (12+)

    Филм: Зваћу те По (12+)

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    Серија: Црна Гуја (12+)

  • 22:55 Ноћни програм

    Ноћни програм