МУП КС

Одузето више од килограм спида, ухапшен Сарајлија

  • Извор: АТВ
  • 26.09.2024. 08:14

Полиција у Сарајеву је приликом претреса Сарајлије А.П. пронашла и одузела више од килограм опојне дроге спид, једно ПВЦ паковање марихуане, двије дигиталне ваге, један пиштољ и 30 комада муниције.

А.П. је ухапшен због сумње да је починио кривично дјело неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога и недозвољено набављање и држање ватреног оружја.

Осумњиченог су ухапсили у склопу акције кодног назива Дерби с циљем документовања кривичних дјела неовлаштеног промета опојним дрогама..

"Приликом претреса осумњиченог, пронађено је и одузето четири ПВЦ паковања са садржајем материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид, укупне бруто масе око 1.015 грама, једно ПВЦ паковање са садржајем сухе зељасте материје која изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану, двије дигиталне ваге са траговима материје која асоцира на опојну дрогу, један пиштољ и 30 комада муниције, те други предмети од интереса за истрагу“, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево.

Над осумњиченим се у службеним просторијама Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево проводи криминалистичка обрада, након чега ће бити предат у даљњу надлежност Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево. 

Пратите нас и путем Вибера