PU Trebinje

Oduzeto 7.550 paklica cigareta

  • 23.12.2020. 12:30

Pripadnici Policijske uprave Trebinje su u mjestu Miholjače, opština Gacko, u automobilu pronašli i oduzeli 7.550 paklica cigareta različitih marki.

Automobilom "audi A6" upravljalo je lice čiji su inicijali V.G. iz Bileće, dok se na mjestu suvozača nalazilo lice V.S. iz Bileće.

Iz Policijske uprave Trebinje saopšteno je da je izvršen i pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi V.G, te je pronađen i oduzet jedan pištolj, jedna lovačka puška, 30 metaka različitog kalibra, više ručnih radio stanica i papirne cjeduljice sa ispisanim cijenama cigareta.

O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se preduzumu sve radnje s ciljem dokumentovanja krivičnog djela nedozvoljena trgovina.

Policijska uprava Trebinje nastavlja da preduzima aktivnosti iz svoje nadležnosti kako bi se otkrilo i dokumentovalo što više krivičnih djela nedozvoljene trgovine akciznom robom. 

  • 11:20 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

    ''Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

  • 11:50 Братунац: Обиљежавање страдања Срба Средњег Подриња и регије Бирач, пренос

    '''Братунац: Обиљежавање страдања Срба Средњег Подриња и регије Бирач, пренос

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.