Crna Gora

Oduzet rezani duvan vrijedan više od 17.000 KM

  • 20.02.2023. 13:44

Crnogorska policija pronašla je oko 160 kilograma rezanog duvana, vrijednog 8.800 evra, u automobilu kojim je upravljao A.K. (58) iz Podgorice.

Policija je A.K. kontrolisala na magistralnom putu Ulcinj-Bar i tom prilikom je oduzeto 320 pakovanja duvana težine oko 160 kilograma, a sumnja se da je namjera bila da se rezani duvan stavi u dalju prodaju na sivom tržištu Crne Gore, saopštila je Uprava policije.

Protiv vozača je podnesena krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina duvanskim proizvodima.

Iz policije navode da su u Budvi uhapsili lice čiji su inicijali M.K. (45), a traga se za licima O.K. i N.K. nakon što su fizički napalti dvojicu mladića i nanijeli im lakše povrede.

U policijskom saopštenju se navodi da postoji sumnja da su ova trojica juče, poslije kraćeg verbalnog konflikta u jednom budvanskom hotelu, fizički napali dvedesetjednogodišnjake S.P. i B.B. iz Budve zadajući im više udaraca.

Portal "Vijesti" navode da je uhapšen odbornik Demokratskog fronta, a da se traga za njegovim bratom i bratancem. 

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.