Opštinski sud u Sarajevu

Određen jednomjesečni pritvor sedmorici napadača na roditelje djece iz Srbije

  • Извор: СРНА
  • 17.01.2023. 19:56

Opštinski sud u Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor sedmorici osumnjičenih, koji su uhapšeni zbog napada na roditelje djece iz Srbije koja su učestvovala na međunarodnom fudbalskom turniru u ovom gradu, dok su trojici određene mjere zabrane, rečeno je Srni u ovoj pravosudnoj instituciji.

Pritvor je određen za osobe čiji su inicijali H.D, A.T, E.H, A.H, E.B, B.O. i E.B. zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje Krivičnog zakona FBiH

Preostaloj trojici osumnjičenih, B.H, M.P. i S.K. izrečene su mjere zabrane sastajanja sa određenim licima, na način da im se zabranjuje da na bilo koji način međusobno posredno i neposredno komuniciraju kao i da posredno i neposredno komuniciraju sa H.D, A.T, E.H, A.H, E.B, B.O. i E.B. i da im se približe na razdaljinu manju od 100 metara.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм