Сарајево

Од раније познат полицији: Хасан договорио куповину Ајфона па побјегао са телефоном

  • Извор: АТВ
  • 21.02.2024. 12:26

Какањски лопов Хасан Хајдуковић који се представља као "Тарик", осумњичен је да је у понедјељак украо Ајфон 14 про макс, телефон вриједан више од 1.750 КМ.

Све се догодило у тржном центру у Новом Граду (Сарајево).

Наиме, Сарајка Дајана, преко OLX-а, дала је оглас како продаје горе наведени телефон. Заинтересован за куповину, јавио се "Тарик", с којим је оштећена договорила састанак у тржном центру.

- Назвао ме преко OLX-а, јер сам продавала телефон. Он је рекао да га купује за “супругу”. Уредно смо се нашли на кафи, сједили око један сат, док смо чекали његову супругу он је прегледао телефон. Дословно ми је показивао слике дјетета, гдје ради, као отац му гради зграде и тако та прича. Показао ми је њихову инстаграм страницу, баш све дјеловало ок. Међутим, жена не долази јер има неке клијенте које не може одбити. Па као да одемо прекопута до канцеларије да само види телефон да је код ње новац - прича Дајана, те наставља:

- Тако сам и урадила. Он је узео телефон да јој однесе, оставио мене испред улаза од зграде и изашао на други излаз. Генерално, вјерујем људима, нисам свјесна да у нашем граду има и оваквих превараната, али се искрено надам да ће полиција ријешити случај и да људи неће опет бити преварени од стране дотичног “Тарика” - навела је Дајана.

Ако неко од грађана препознаје дотичну особу, молим да се јави - додала је Дајана.

Цијели случај, пријављен је МУП-у Кантона Сарајево.

Хасан од раније познат полицији - крао кесе из џамије, телефоне

Према писању федералних медија, Хасан је до сада, представљајући се као "Тарик", крао мобилне телефоне по Тузли, Какњу, Добоју, Сарајеву.

Такође, једном је од дјечака који је ишао из школе, украо руксак пун ствари.

Ни џамије није поштедио, тамо је крао кесе вјерних људи, као и обућу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:50 Мућке (12+) (Р)

    'Мућке (12+) (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.