Tijelo nađeno u automobilu

Obdukcija pokazala: Muškarac u Konjicu počinio samoubistvo

  • Извор: Кликс
  • 30.12.2021. 19:31

Rezultati obdukcije tijela 52-godišnjeg Sarajlije Tarika Cerića koji je jutros u Konjicu pronađen mrtav u automobilu Ford Fokus, pokazali su da se ne radi o ubistvu kako se pretpostavljalo, nego je nesretni muškarac počinio samoubistvo.

Portparolka Tužilaštva HNK Ana Rajič kazala je za Klix.ba kako prema svim prikupljen informacijama od policije, obavljenom uviđaju i obdukcijskim nalazima nema naznaka da se radi o krivičnom djelu, te je utvrđeno kako se radi o samoubistvu.

"Prema nalazu specijalista sudske medicine obducenta Vedada Tuce usmeno smo dobili informaciju da je pregledom i obdukcijom tijela pronađenog T.C. iz Sarajeva utvrđeno da se radi o povredi u predjelu vrata nanesenoj oštrim predmetom, koji je pronađen na licu mjesta, odnosno da se radi o suicidu", kazala je Rajič za Klix.ba.

Ističe da policija i dalje poduzima sve radnje u cilju rasvjetljavanja okolnosti pod kojim se dogodio ovaj slučaj.

Podsjetimo, danas je u ranim jutarnjim satima u mjestu Ovčari kod Konjica u automobilu Ford Focus pronađeno beživotno tijelo muškarca, nakon čega je iz policije rečeno da se radi o nasilnoj smrti, i da se pretpostavlja kako je riječ o ubistvu.


  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.