Злочин

Обдукција показала како је убијена жена у Тузли

  • Извор: Кликс
  • 26.02.2024. 15:11

Селма Балуковић, која је мртва пронађена прије неколико дана у породичној кући у Липници код Тузле, убијена је хицем из самостријела, показала је обдукција.

За убиство се сумњичи њен муж, иначе држављанин Мађарске.

У тузланском приградском насељу Липница протеклог уторка у кући је пронађена 48-годишња Селма Балуковић, док је у непосредној близини тијела полиција затекла њеног повријеђеног мужа 50-годишњег држављанина Мађарске Ерна Сабо – Цакија.

Он је одмах хоспитализован у Универзитетском клиничком центру у Тузли, гдје је подвргнут оперативном захвату. Иначе, Сабо – Цаки је главни осумњичени за убиство, а због здравственог стања, како је потврђено за "Кликс", са њим још није обављен ни први, информативни разговор.


Испао мотор из аута: Двоје мртвих у тешкој несрећи

Испао мотор из аута: Двоје мртвих у тешкој несрећи

С друге стране, на Балуковић је утврђена повреда на врату те убодна рана у предјелу грудног коша. Како је потврђено за "Кликс", прелиминарни налаз обдукције је показао да је прострелна рана у предјелу грудног коша нанесена самостријелом.

Истражиоци и даље проводе истрагу цјелокупног случаја, а како је "Кликс" раније открио, Балуковић и њен супруг су инвалидне особе, а као такви су се налазили у чланству једног стрељачког клуба.

Полиција је у кући приликом увиђаја пронашла стрељачко оружје и муницију.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: