Нови Сад

Обдукција: Ево шта је пронађено у тијелима родитеља који су убили дјецу па себе

  • Извор: Курир
  • 15.03.2024. 15:14

У тијелима Лава П. С. (25) и његове двије године млађе супруге Мартине П. С. нађено је присуство алкохола у организму.

То је показала обдукција пара, који је 1. марта увече скочивши са солитера у Булевару цара Лазара 7 у новосадском насељу Лиман 2, извршио самоубиство.

Претходно су, како се сумња, усмртили двојицу својих синова старих годину и три године.

Да ли је поред алкохола, у организмима супружника, евентуално било и неких других супстанци, још се утврђује, а токсиколошке анализе које би те сумње требало да потврде или оповргну, још нису завршене.


Паметни људи никада не раде ових 6 ствари

Паметни људи никада не раде ових 6 ствари

Досадашњи резултати обдукције и токсиколошких анализа тела двојице дечака, показали су да је у телима малишана било и етанола који би могао да буде узрок смрти, а не неки пестициди.

Први токсиколошки резултати су показали да у тијелима дјеце постоје одређене супстанце које су могле довести до њихове смрти, али су додатне анализе настављене јер није утврђено да ли је смрт дјеце проузрокована случајно или намјерно.

"Ипак, све супстанце су могле да проузрокују смрт тако да се још вјештачи колики је проценат нађен у тијелима и колико је могао штете да нанесе дјеци с обзиром на концентрацију и узраст и тежину малишана", сазнаје "Курир" од извора упознатог из истраге која је још увијек у току.

Оно што се за сада сигурно зна да дјеца нису преминула усљед насилне смрти и да у овом злочину није учествовало треће лице, али да се са сигурношћу не може утврдити да ли су осумњичени заједно отровали дјецу или је то учинило само једно од њих.

На тијелима дјеце у кући у Петроварадину, гдје је пар живио, није било видљивих повреда, нити крви, а на столу је, према незваничним сазнањима пронађена флаша са неком супстанцом.


Ако желите смршати до љета, избаците ове намирнице из јеловника

Ако желите смршати до љета, избаците ове намирнице из јеловника

Мартина и Лав су, држећи се за руке, заједно скочили са 17. спрата солитера у Булевару цара Лазара 7 у новосадском насељу Лиман, а након што је утврђен њихов идентитет, сутрадан, 2. марта у кући у Петроварадину гдје су живјели као подстанари нађена су тијела њихових двојице синова.

У кући су нађени одређени египатски симболи, а на столу папир са молитвом сатани, па се утврђује да ли је ријеч о окултизму и да ли су евентуално припадали неком религијском култу, па се истрага води и у том правцу, а укључени су и стручњаци за секте и религију.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм