Сарајево

Нова језива туча малољетника: Ученик са тешким повредама задржан у болници

  • Извор: АТВ
  • 31.05.2024. 14:47

Једна особа је повријеђена у туче малољетника која се догодила испред Средње машинске техничке школе у Сарајеву, потврђено је из сарајевске полиције.

"Око 11.40 сати, ПУ Центар је обавијештена од стране руководства Средње машинске техничке школе да су се два мушкарца сукобила у непосредној близини школског простора, те да је један од њих повријеђен. Изласком на терен, полицијски службеници су потврдили наводе из пријаве и установили да је ријеч о малољетницима. Малољетник, који је ученик Средње угоститељско-туристичке школе је задобио повреду главе тврдим предметом. На КЦУС му је констатована тешка тјелесна повреда и задржан је на опсервацији. Други учесник, ученик Средње машинске техничке школе, приступио је у пратњи родитеља у ПУ Центар", саопштено је из МУП-а КС.

Како наводе из МУП-а КС, ученик Средње машинске техничке школе је ухапшен.

"Обавијештен је дежурни тужилац КТКС, те је након обављеног увиђаја, малољетник - ученик СМТШ, лишен слободе због кривичног дјела Тешка тјелесна повреда (члан 172. КЗ ФБиХ). Сходно Закону о заштити и поступању са дјецом и малољетницима у кривичном поступку ФБиХ, друге информације неће бити саопштаване", речено је из полиције.

Пратите нас и путем Вибера