Сарајево

Њемачка изручила држављанина БиХ

  • Извор: Аваз
  • 08.05.2024. 17:04

Службеници Јединице за специјалистичку подршку Судске полиције у ФБиХ су данас на Међународном аеродрому у Сарајеву, од припадника Граничне полиције БиХ, а у складу са наредбом Кантоналног суда у Тузли извршили преузимање оптуженог лица А.Л.

Службеници судске полиције су одмах након преузимања оптужено лице спровели у просторије Кантоналног суда у Тузли.

Наведено оптужено лице је било у бјекству, па је за истим расписана потјерница, по којој је ухапшено у Њемачкој, након чега је од стране надлежних органа изручено.

Како се ради о лицу које је познато органима гоњења и које је оптужено за кривично дјело убиства Кривичног закона ФБиХ, ова активност је проведена уз висок степен сигурносних мјера и радњи које су подузимали припадници Судске полиције у ФБиХ, те у сарадњи са другим полицијским агенцијама.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм