Ugovoreni brakovi

Nikšićanin kupio djevojčicu za 6.500 evra

  • 12.03.2020. 16:53

Policija je otkrila slučaj ugovorenog braka i uhapsila muškarca iz Nikšića čiji su inicijali S.K. (42) koji je staratelju četrnaestogodišnje djevojčice platio 6.500 evra s ciljem sklapanja nedozvoljenog braka sa njegovim maloljetnim sinom.

U saopštenju crnogorske Uprave policije navedeno je da je djevojčica pronađena u kući osumnjičenog, nakon čega je smještena na sigurnu lokaciju i nalazi se u procesu pomoći i zaštite.

"Sumnja se da je S.K. u decembru prošle godine dao 6.500 evra staratelju radi dobijanja saglasnosti i kupio djevojčicu s ciljem sklapanja nedozvoljenog braka sa njegovim maloljetnim sinom", objasnili su iz crnogorske policije.

S.K. će biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici zbog snovane sumnje da je počinio krivično djelo trgovina ljudima. 

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм