Svi na nogama

Nestao šestogodišnji dječak, posljednji put viđen na igralištu

  • 10.09.2019. 15:57

Šestogodišnji dječak Petar Duletić nestao je u prijepodnevnim satima u Budvi, kod Zelenog gaja.

Načelnik Službe zaštite i spašavanja Dragan Bozović kazao je da je u potragu za dječakom uključena kompletna jedinica, brojni građani, prijatelji porodice Duletić. 

On je naveo da je pozvao ronioce da se izvrši pretraga podmorja na ušću rijeke Grđevica u more, a da je prethodno pomorska policija skuterima pretražila akvatorijum.

Kompletna Budva je na nogama, napravljene su viber grupe i građani javljaju.

RTV Budva prenosi da je Petar posljednji put viđen na igralištu u blizini restorana, na sebi je imalo plavo bijelu mornarsku majicu i teget bermude, visok je 140 cm.

Porodica moli sve koji ga vide ili znaju nešto o dječaku da odmah obavijeste policiju na 122 ili Petrovog oca, Đorđa Duletića, na telefon 067 332 925.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм