ПУ Добој

Нестао прије скоро мјесец дана: Ни трага ни гласа о Војину Симендићу

  • Извор: АТВ
  • 16.07.2024. 11:28

Службеници Полицијске управе Добој активно раде на проналаску Војина Симендића /83/ из Гнионице код Вукосавља, чији су нестанак чланови породице пријавили 22. јуна, речено је из Полицијске управе Добој.

Из полиције су навели да потрага за Симендићем траје од дана пријаве нестанка, али да још није пронађен.

Симендић је ситније грађе, висине око 170 центиметара, тежине око 50 килограма и има већу сиједу браду.

Према изјави члана породице, он се удаљио из породичне куће у петак, 21. јуна, око 5.00 часова, а на себи је највјероватније имао мајицу дугих рукава црне боје, кратке хлаче плаве боје и на ногама опанке.

Симендић је виђен истог дана у мјесту Доњи Пећник, општина Вукосавље.

Полицијска управа Добој апелује да грађани, уколико виде нестало лице или дођу до било каквих сазнања о њему, то пријаве најближој полицијској станици или позивом на бесплатни број телефона 122.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.