Nastavljeno suđenje za ubistvo Slaviše Krunića: Nije manjkalo komunikacije između optuženih

  • 27.04.2021. 16:07

Tačna telefonska komunikacija Benedija Đukanovića, Emilia Balda i Željka Kovačevića osumnjičenih za ubistvo Slaviše Krunića i njegovog pratioca Žarka Pavlovića prikazana u nastavku suđena. 

Pod lupom se našao period od januara 2019. do dana ubistva iste godine. Zabilježeno je da su prvoosumnjičeni Benedi Đukanović i ubijeni napadač Željko Kovačević u tom periodu imali 101 komunikaciju. Nije manjkalo komunikacije ni između Kovačevića i optuženog Emilia Blada. 

U istom periodu čuli su se 89 puta. Pretpostavlja se i da su ubijeni napadač Kovačević i Blado komunicirali putem takozvanih specijal telefona, koji se koriste isključivo za "jedan na jedan" komunikaciju. Tako nešto vještak nije mogao potvrditi, ali se lokacija telefona poklapa sa određenim lokacijama na kojima je u tom trenutku boravio i Baldo. Komunikacije je bilo i 22. aprila, na dan ubistva Slaviše Krunića.

Ranije je tokom suđenja vještačeno i da je bilo komunikacije između napadača Željka Kovačevića i trećeoptuženog Rodoljuba Gajića, kome se na teret stavlja pomaganje u ubistvu. Njih dvojica su u tom periodu komunicirali 17 puta. Vještak je u izvještaju radio i na kretanju automobila optuženih kao i geopozicioniranju mjesta zločina, pronalska oružja, ali i mjesta stanovanja. 

Mučko ubistvo se desilo prije 2 godine. Đukanović i Baldo terete se da su sa ubijenim Kovačevićem organizovali i izvršili ubistvo. Dok je po optužnici Gajić u svemu tome pomagao otkrivanjem informacija jer je bio član ličnog obezbjeđenja Krunićeve supruge i djece.

  • 08:00 Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:50 Мућке (12+) (Р)

    'Мућке (12+) (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.