Elezagići

Napao policajca, pa uhapšen

  • 01.08.2019. 10:39

Lice čiji su inicijali N.P. iz Gradiške uhapšeno je u mjestu Elezagići kod ovog grada jer je fizički napalo i nanijelo tjelesne povrede policijskom službeniku.

Ovo lice je, takođe, verbalno vrijeđalo policijske službenike i oglušilo se o izdato naređenje da prestane sa narušavanjem javnog reda i mira. 

Tom prilikom, uhašeno je i lice Z.K. jer je ometalo policijskog službenika prilikom hapšenja N.P, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška. 

Policajci su juče oko 19.45 časova postupili prema primljenoj prijavi o tuči u ugostiteljskom objektu u mjestu Elezagići. 

Dolaskom na lice mjesta zatečena su tri lica iz Gradiške N.P, Z.K. i J.B, koja su međusobnom tučom narušila javni red i mir. 

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu sve neophodne mjere i radnje na kompletiranju predmeta, te dostavi izvještaj protiv N.P. za krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje. 

O ovom događaju obaviješten je i dežurni sudija Osnovnog suda Gradiška, koji je naložio da se, po kompletiranju i dokumentovanju predmeta, protiv N.P, Z.K. i J.B. dostavi zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja prema Zakonu o javnom redu i miru. 

Policijska uprava Gradiška osuđuje svaki vid nasilja i napada na policijske službenike i poziva građane da se uzdrže od ovakvog ponašanja.

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм