Милићи

Напао полицајца па се лоше провео - пронађено му и оружје

  • Извор: АТВ
  • 30.09.2024. 12:18

Полицијски службеници Полицијске станице Милићи ухапсили су С.Б. из Милића због сумње да је извршило кривична дјела "Угрожавање сигурности“ и "Тјелесна повреда“. 

Полицијској станици Милићи је 28. септембра око 14,25 часова, пријављено да је С.Б, уз упућивање пријетњи опасних по живот, физички напало полицијског службеника који је био ван дужности.

Међутим, нападач се није најбоље провео јер га је полицајац обуздао.

Ухапшен двојац у Бањалуци: Покушали изнудити 30.000 евра

Ухапшен двојац у Бањалуци: Покушали изнудити 30.000 евра

"Поступајући по наведеној пријави, полицијски службеници ПС Милићи су изласком на лице мјеста потврдили наводе исте, те затекли наведено лице које је од стране полицијског службеника већ било стављено под контролу", саопштено је из полиције.

Полицијском службенику указана је љекарска помоћ у надлежној здравственој установи.

На основу Наредбе Основног суда Власеница, а уз претходну сагласност поступајућег тужиоца, полицијски службеници Полицијске управе Зворник су извршили претрес куће и помоћних објеката које користи лице С.Б, приликом чега су пронађени и одузети предмети: ловачки опасач са шест патрона, електро детонаторска каписла и руски сигнални пиштољ са двије папирне кутије за пушчане патроне са 16 комада патрона.

Ови знаци су срећници понедјељка и уторка

Ови знаци су срећници понедјељка и уторка

"Све даље мјере и радње на документовању наведених кривичних дјела предузимају се под надзором поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево Подручна канцеларија Власеница", наводи се у саопштењу.  

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Кето Кухињица

    ''Кето Кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија: Авионџије (Р)

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?