Требиње

Након претучене породице за АТВ се огласио и осумњичени: Нисмо дирали дјецу, Рада јесмо

  • Извор: АТВ
  • 02.08.2024. 19:12

Туча у Требињу је данима главна тема, за АТВ су проговориле обје стране. Младожења, његов отац и пријатељ након свадбе упали су у породичну кућу. Настао је хаос и туча. Оно што је најгоре у цијелој причи је чињеница што су свему присуствовала малољетна дјеца.

Наташа Сушић тврди да су јој у кућу насилно упали Милан и Саша Шебек из Требиња, те Жељко Вујовић из Билеће. Каже, ударали су даскама и камењем, једно дијете има модрице, друго је добило бибер спреј у лице, треће се сакрило. Супруг Раде који је, каже, срчани болесник завршио је у крви и са 12 шавова, Наташа је у модрицама.  

„Ово, ово што ја имам ове повреде то је ништа како мене боли овдје. Моје дијете муца. Моја дјеца су рођена сва прије времена, ја сам се борила за ту дјецу да остану у животу, били су у Подгорици у инкубатору, ја сам се борила да они преживе и да дођу неки људи сасвим мени непознати. Ако сам ја некада нашкодила тим људима, нека слободно дође, било ко нека дође, да сам ја те људе видјела у животу“, рекла нам је Наташа Сушић.

Проговорио је и Саша Шебек. Све демантује и тврди да је Раде Сушић први добацивао са балкона куће док су они стајали испред свадбеног салона. Шебек још прича да их је вријеђао и позвао његовог сина Милана да се нађу на пола пута а онда га изударао великим клијештима.

 „У 12 и по је звао мога сина испред куће да се нађу на пола пута, гдје су се нашли и овај се вратио сломљене и крваве главе, ми смо у томе револту отишли, јесмо погријешили, јесмо урадили шта смо урадили, жао ми је те дјеце што су претрпјела страх од нас, а да смо их ми дирали, нисмо дирали дјецу, а Рада јесмо“, рекао је Саша Шебек.

Наташа каже да неће одустати и додаје да је посебно љута на требињско Тужилаштво.

„Ја захтијевам да људи у року од 24 сата буду приведени, да им се одреди притвор и да буду осуђени за дјела која су урадили, то су људи који су познати полицији од раније“, тврди Сушићева.

Полицији је од раније познат и Раде Сушић. Из Тужилаштва данас пред камере нису жељели, јер кажу није стигао извјештај из полиције. Ипак Полицијска управа Требиње АТВ-у одговара да је извјештај против три лица послат, на терет им се ставља више кривичних дјела нарушавање неповредивости стана, насилничко понашање, крађа и одузимање туђе ствари.

„Саслушано је шест лица у својству свједока, извршена је анализа видео надзора са околних објеката, изузета је медицинска документација од оштећених у складу са чланом 130.а Закона о кривичном поступку Републике Српске. Из достављене медицинске документације је утврђено да су лица иницијала Р.С. и Н.С. и једно малољетно лице задобили тјелесне повреде у виду посјекотина, огуљотина и подлива. Такође, је утврђено да је једно малољетно лице у стању шока“, кажу у ПУ Требиње.

Све ово се дешавало у прошлу недјељу када се млађи Шебек женио у свадбеном салону који је преко пута куће Сушића. Наводни разлог за овај хаос је пуцњава у току дана, што је такође пријављено полицији која каже да су чауре накнадно изузете и да ће бити предмет вјештачења.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: