Бањско Поље

На мјесту нестанка Данке Илић (2) полиција кренула у акцију са псима трагачима

  • Извор: Телеграф
  • 03.04.2024. 12:14

Полиција је кренула у опсежну акцију са псима трагачима у Бањском Пољу, гдје се прије девет дана маленој Данки Илић (2) изгубио сваки траг.

Снимљено је како претражују терен, Претражује се ливада и шума преко пута куће.

Данка Илић (2) нестала је у уторак, 26. марта у Бањском пољу код Бора око 13.45 часова. Од тада, до данас траје интензивна потрага за њом, а у истрагу се укључио и Интерпол.

"Фокус мора бити на мајци нестале Данке"


У истрагу о њеном нестанку укључила се и бечка полиција, након што се појавио снимак из Беча на којем су двије Румунке са дјевојчицом која подсјећа на Данку.

Криминалистичка служба покрајине Беч покренула је истрагу у случају нестанка двогодишње Данке, која је наводно виђена у главном граду Аустрије.

И Интерпол је расписао потрагу за несталом Данком Илић (2). У питању је жута потрага, односно потрага за несталим лицима. У овом случају, подаци се могу мијењати на сваких сат времена, односно могу бити ажурирани.

(Извор: Телеграф)


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.