Osumnjičeni uhapšen

Na Ilidži zapaljen ugostiteljski objekat, čuvar ugasio požar

  • Извор: Кликс
  • 12.12.2021. 11:19

Na Ilidži je juče pet sati iza ponoći zapaljen ugostiteljski objekat "Kod amidže", a požar je ugasio čuvar objekta. Osoba koja se sumnjiči za ovo krivično djelo je uhapšena.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo su saopštili da je uhapšena osoba G.E. Osumnjičena je da je u 4:45 sati zapaljivom tečnošću polila stakleni portal objekta koji se nalazi u ulici Džemala Bijedića bb.

Niko nije povrijeđen, a na objektu je pričinjena materijalna šteta.

O krivičnom djelu je obaviješten dežurni tužioca Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu. Uhapšeni je predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje uhapšenih.

Nakon završene kriminalističke obrade uhapšena osoba je otpuštena iz prostorija Pete Policijske uprave, saopštili su iz MUP-a KS.


Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм