Мањача

На глави имао повреде, крај тијела затечен тврди предмет

Мушкарац који је пронађен мртав у близини основне школе на Мањачи је Родољуб Васиљевић из Бањалуке, али засада још није познато на који је начин страдао.

Како сазнаје АТВ Васиљевић је на глави имао сумњиве повреде, за које није познато како су настале. Због тога је наложена обдукција тијела која ће сутра бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске, како би се утврдио тачан узрок смрти и да ли су те повреде биле смртоносне.

”На глави су биле видљиве повреде, а поред леша је затечен тврди предмет. Међутим, без обдукције се не може рећи да ли је Васиљевић страдао од посљедице пада или је евентуално био жртва кривичног дјела. Све је изузето и интезивно се ради на расвјетљавању околности које су довеле до смрти”, каже извор АТВ-а.

Ужас на Мањачи: У близини школе пронађено тијело мушкарца

Ужас на Мањачи: У близини школе пронађено тијело мушкарца

Незванично сазнајемо да је Васиљевић био склон алкохолу, те да је и претходних дана виђен како пије у неколико кафана. Детаљно се испитује гдје је и с ким био прије смрти, а више особа се налази на информативном разговору.

У ПУ Бањалука раније је потврђено да им је јутрос у 6.35 часова пријављено да је у близини основне школе у Колима нађено тијело мушкарца.

”У присуству дежурног мртвозорника Дома здравља Бањалука извршен је увиђај те је утврђено да се ради о Р.В. из Бањалуке. О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је наложио да се изврши обдукција ради утврђивања тачног времена и узрока смрти”, наводе у ПУ Бањалука.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.