Славонски Брод

Мушкарац на балкон изашао без гаћа, комшије звале полицију

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 12.02.2024. 21:28

У догађају који је изазвао пажњу јавности, полиција је интервенисала на подручју Славонског Брода због необичног прекршаја вријеђања или омаловажавања моралних осјећаја грађана. Наиме, 33-годишњак је приведен након што је изашао на балкон свог стана без доњег веша, што је било видљиво пролазницима.

Полиција је реаговала након што је добила позив од комшије који је пријавио непримјерено понашање мушкарца на балкону стамбене зграде. У складу с тим, полицијски службеници су брзо интервенисали те подузели мјере против наведеног 33-годишњака.

У службеном саопћењу Полицијске управе истакнуто је да је мушкарац “изашао на балкон без доњег веша, док је био видљив пролазницима”. Овај инцидент подлијеже прекршајном поступку према Закону о прекршајима против јавног реда и мира.

Директан судар два камиона, возачи повријеђени

Директан судар два камиона, возачи повријеђени

Против 33-годишњака је поднесена пријава и упућен приједлог Општинском суду, те се очекује даљњи поступак према законским процедурама.

Овај необични догађај изазвао је расправе на друштвеним мрежама те потакнуо јавну расправу о примјереном понашању у јавним просторима.

Нова одредба регулисаће цијене основних намирница

Нова одредба регулисаће цијене основних намирница


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)