Љубушки

''Мртав пијан'' вијугао путем па насрнуо на полицајца: Разбио му телефон и ударио га у главу

  • Извор: Аваз
  • 19.07.2024. 19:19

Чак 3,27 промила алкохола у крви, што је скоро на граници алкохолне коме, измјерено је Љубушаку Д.Ч. (43) који је синоћ у Радишићима гдје живи вербално и физички насрнуо на полицијског службеника Полицијске управе Љубушки, Д.Ш.(24), којем је разбио телефон, а потом га ударио шаком у главу.

Тотално пијани мушкарац је, како преноси Аваз, вијугао цестом својим аутомобилом пежо и у једном тренутку је умало дошло до контакта са службеним означеним полицијским возилом фолксваген, којим је управљао Д.Ш.

Након што се зауставио, полицајац је одмах пријавио догађај, након чега му је Д.Ч. пришао, отргнуо мобилни телефон и бацио га на тло, а потом га ударио у предјелу главе, како је то потврдио дежурни кантонални тужилац Тужилаштва Западнохерцеговачког кантона.

Млади полицајац је након указане љекарске помоћи у Дому здравља Љубушки превезен на ЦУМ Универзитетске клиничке болнице Мостар, док је Д.Ч. приведен у полицијске просторије гдје је алкотестиран и задржан до даљег.

По налогу тужиоца, полицијски службеници предузимају мјере и радње против Д.Ч. због напада на службену особу и оштећења туђе ствари.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1993 (16+)

    ''Серија: 1993 (16+)