Трагедија

Младић погинуо при слијетању возила, 3 особе повријеђене

  • 03.06.2024. 09:45

На регионалном путу Р 419 Томиславград - Блидиње у ноћним сатима 2. јуна, око 2.50 сати, догодила се саобраћајна несрећа у којој је дошло до слијетања моторног возила с коловоза при чему је једна особа смртно страдала, а три особе задобиле су тјелесне повреде.

Увиђај на мјесту догађаја обавили су запослени ПУ Томиславград те том приликом утврдили да је А.К. (2005.) из Посушја, управљајући моторним возилом марке Опел Инсигниа загребачких регистарских ознака, у једном моменту изгубио контролу над возилом, усљед чега је дошло до слијетања моторног возила с коловоза, при чему је смртно страдао сувозач Ј. Г. рођен 2003. године из Посушја, док су сапутници (рођени 2003., 2006. и 2007. године), такође из Посушја, задобили тешке повреде те су превезени у Дом здравља Посушје због пружања љекарске помоћи.

Дежурни љекар Дома здравља Томиславград констатирао је смрт Ј. Г. након чега је тијело превезено у градску мртвачницу, а о свему је упознат дежурни кантонални тужилац у Ливну, саопштено је из МУП-а Кантона 10.

(ФЕНА)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: