Izgubio kontrolu nad motorom

Mladić iz BiH tragično stradao u Italiji, prijatelji se na dirljiv način oprostili od njega

  • Извор: Агенције
  • 22.08.2023. 07:18

Ismail Mrkonjić, 17-godišnji mladić iz BiH, tragično je stradao u italijanskoj Gorici nakon što je izgubio kontrolu nad motorom i udario u zid.

Kako prenose mediji, do nesreće je došlo u Via Gregorcic, prije nekoliko dana, ali detalji nesreće se još uvijek utvrđuju. Ipak, prema prvim izvještajima, mladi Mrkonjić je izgubio kontrolu nad motociklom, udario u trotoar, a zatim se zabio u zid.

Odmah na lice mjesta je izašla hitna pomoć i spasilački tim. Oni su pokušali da ga reanimiraju, ali zbog ozbiljnosti situacije su ga prebacili u bolnicu “Cattinara” gdje je, uprkos nadljudskim naporima ljekara, mladić preminuo. Mediji prenose da su unutrašnje povrede bile teške i da mu nije bilo spasa.

Mladi Ismail Mrkonjić je bio ambiciozan i imao je cijeli život pred sobom. Njegova strast prema motorima i zarazni osmjeh je nešto po čemu će ga svi pamtiti u ovom italijanskom gradu. Ismail, nakon što se doselio iz BiH, pohađao je tehnički centar “Galilei Fermi Pacassi”.

S obzirom da će biti sahranjen u BiH, prijatelji su organizovali i dirljiv oproštaj od Mrkonjića. Naime, oni su sa motorima okupili na mjestu gdje su se inače okupljali i na taj način odali poslednju počast ovom mladiću. Oni su se spontano okupili i tom prilikom skupili simboličan, ali značajan iznose za njegovu sahranu. Na mjestu nesreće i danas stoje cvijeće i poruke tragično stradalom Ismailu. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм