Отворена истрага

Милан Миличевић саслушан у тужилаштву, осумњичен за трговину утицајем

Милан Миличевић, предсједник Српске демократске странке (СДС) и начелник Теслића, саслушан је данас у Републичком јавном тужилаштву Републике Српске, ексклузивно сазнаје АТВ.

Mиличевић је саслушан у својству осумњиченог у оквиру истраге која се води због сумње да је починио кривично дјело трговина утицајем.

Осим Миличевића тужилаштво истрагу води и против начелника Одјељења за просторно уређење Општине Теслић Николе Стокића због сумње да је починио кривично дјело злоупотребе службеног положаја или овлашћења.

”Миличевић и Стокић су саслушани у својству осумњичених и против обојице је донесена наредба о спровођењу истраге”, рекла је за АТВ републички тужилац Драгица Глушац.

Како незванично сазнајемо истрага се води у вези са измјенама регулационих планова у Теслићу, а на основу извјештаја који је Агенција за истраге и заштиту БиХ (СИПА) доставила Републичком јавном тужилаштву.

Милан Миличевић потврдио је за АТВ да је у присуству адвоката дао изјаву у тужилаштву.

”Добио сам позив тужилаштва и уредно сам се одазвао. Ради се о процесу који траје од јануара и одређена документација је већ изузимана. Ништа не могу да коментаришем јер је истрага у току. Међутим, немам никакве дилеме по питању кривње и осјећам се веома растерећено. Једноставно у послу који обављам долазите у такве ситуације”, рекао је Миличевић за АТВ.


Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.