Ухапшени су

Мигранти напали дјевојчицу у Требињу

  • Извор: АТВ
  • 02.10.2024. 18:00

Мигранти су данас напали малољетну дјевојчицу на подручју Требиња, што је за АТВ потврдио и отац дјевојчице Дражен Марић.

Све се десило данас иза 15 часова, на путу од Џивара до требињског села Згоњево.

Према Марићевим ријечима, његова кћерка је дошла уплашена и уплакана кући те је оцу рекла да су је напали мигранти. Дјевојчица је била на бициклу, када су мигранти покушали да је зауставе, а један од њих јој је махнуо и показао да иде за њим у шуму. Дјевојчица је брзо побјегла.

Из Полицијске управе Требиње за АТВ су рекли да су одмах изашли на терен и да су са припадницима Граничне полиције БиХ ухапсили наведене мигранте.

Отац дјевојчице је за АТВ испричао да је ту било осам миграната, седам мушкараца и једна жена и да их је он видио. У страху је јер његова кћерка сваки дан пролази тим путем, те је апеловао на надлежне да реагују када су у питању мигранти који свакодневно прелазе из Хрватске на територију Републике Српске, односно, БиХ.

„Овдје има миграната и ми смо на то свакодневно упозоравали, али нико ништа није преузео поводом тога. Некада прође гранична служба, а и то је ријетко“, рекао је Марић.

Пратите нас и путем Вибера