Сарајево

Мајка тврди да јој је комшија брутално претукао дијете

  • Извор: Независне
  • 24.04.2024. 14:39

Тринаестогодишњег д‌јечака из Сарајева брутално је претукао мушкарац из тог града којем су д‌јеца током игре позвонила на врата.

Како је за "Независне новине" рекла мајка д‌јечака Мерсиха Р.В., све се десило почетком мјесеца када су д‌јеца након школе изашла напоље да се играју у својој улици у Бутмиру и вјероватно у шали човјеку позвонили на врата, а онда је настало брутално насиље.

"Човјек је изашао, оборио га на асфалт и шутао га ногама. Дијете је усљед повреда завршило на КУМ гд‌је су му прегледом установљене небројне повреде. Моје дијете је још под траумом иако смо ишли и психологу", рекла је огорчена мајка.

Како је напоменула, све је пријављено полицији, али није јој познато да ли је насилник кажњен.

Истакла је да је у том моменту било присутно више д‌јеца, али су се разбјежали док је, како каже, насилник ухватио њеног д‌јечака којег је брутално истукао.

Додаје да он живи у комшилуку, али познаје га само из виђења и никада нису комуницирали с њим.

У налазу који је у посједу "Независних" пише да је д‌јечак задобио ударце у подручју лијеве плећке, десне слабине, лакта, кољена и стопала, али и да се д‌јечак био умокрио.

Мајка нам је рекла да он и данас након 20-ак дана има хематоме али да они полако исчезавају, али не и трауме које је задобио током напада насилника.

Мајка је још под утисцима како је могуће да се одрасла особа тако брутално  иживљава над малољетним д‌јететом.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм