ATV

PU Gradiška

Laktašanin uzeo skelu i nije je vratio, šteta 14.000 KM

  • Извор: АТВ
  • 25.01.2023. 09:11

Policija u Gradišci podnijela je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka protiv D.R. iz Laktaša zbog sumnje je uzeo građevisnku skelu na korištenje i nije je vratio, čime je pričinio materijalnu štetu u iznosu od 14.000 KM.

Naime, kako su saopštili iz Policijske uprave Gradiška, navedeni se sumnjiči da je u avgustu 2022. godine uzeo na korištenje građevinsku skelu od 300 kvadratnih metara od oštećenog uz usmeni dogovor, koju je trebao da koristi za izvođenje građevinskih radova, te je istu prisvojio i nije vratio. 

Navedenim krivičnim djelom osumnjičeni je sebi pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko 14.000 КM, a oštećenom pričinio materijalnu štetu za navedeni iznos.

„Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 24.01.2023. godine Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka podnijeli su izvještaj protiv lica inicijala D.R. iz Laktaša, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo  utaja“, saopšteno je iz PU Gradiška.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм