Ispred porodičnog doma

Krupa na Vrbasu - Sin pretukao očevu ljubavnicu

  • Извор: Агенције
  • 17.03.2023. 19:54

U Krupi na Vrbasu prije par dana desila se neviđena drama, prilikom čega je jedna osoba zadobila povrede.

Drama se dogodila kada je na vrata porodičnog doma jedne porodice pokucala djevojka N.S. koja je navodno ljubavnica muškarca J.A. koji je tu živio.

Prema pisanjima medija, na vratima ju je dočekala njegova još uvijek zakonita žena J.I. i verbalno se sukobila sa ovom djevojkom

Buku i galamu je čuo njen sin J.Ć. koji je vidio da se majka svađa sa ljubavnicom i izašao, te nekoliko puta šakom udario N.S. u predjelu glave i tijela.

Ubrzo je na lice mjesta stigla policijska patrola koja je lišila slobode J.Ć. zbog nanošenja tjelesnih povreda.

N.S. je primljena u Dom zdravlja Krupa na Vrbasu gdje su joj konstantovane lakše tjelesne povrede.

Prema informacijama Dijasporainfo, otac J.A. je napustio suprugu J.I., ali se još uvijek nisu razveli, a već je počeo život u vanbračnoj zajednici sa N.S.

Тагови:
  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:20 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:35 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:35 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.