Апелациони суд Брчко

Комшију убио због оваца, осуђен на 10 година затвора

Апелациони суд у Брчком потврдио је пресуду Мули Елезовићу (88) и правоснажно га осудио на 10 година затвора због убиства Сабрије Фазловића кога је погодио са више хитаца из пиштоља у Исламовцу код Брчког, саопштило је Тужилаштво Брчко дистрикта.

Осим за убиство Елезовић је осуђен и за недозвољено посједовање веће количине експлозивних материја.

Злочин се догодио 22. фебруара 2022. године у Исламвцу код Брчког. У оптужници се наводило да је између Фазлића и Елезовића дошло до свађе јер су Фазлићеве овце правиле штету на Елезовићевој парцели, због чега нису били у добрим односима. Након свађе Елезовић је узео пиштољ ”ЧЗ М83”, калибра 7,65 mm и пуцао је у Фазловића са удаљености од 1,8 метара.

Убио га због оваца: Елезовићу десет година затвора

Убио га због оваца: Елезовићу десет година затвора

Више пута га је погодио у горњи дио тијела. Прво га је погодио у руку, а када је жртва кренула да бјежи, Елезовић га са два хица погодио у леђа. Фазловић је пао и премину усљед унутрашњег крварења.

Елезовић се након злочина предао истражним органима, а у претресу његове куће пронађена је и одузета већа количина муниције и минско-експлозивних средстава.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина