Огласила се полиција

Код држављанина БиХ у Загребу пронађена дрога, оружје, новац...

  • 04.05.2024. 13:29

Загребачка полиција пронашла је код четрдесетшестогодишњег држављанина БиХ више од 11 килограма марихуане и друге дроге, муницију и новац, те га уз кривичну пријаву предала у притвор.

Приликом претреса стана у Новом Загребу пронађено је око 11,5 килограма марихуане, око 50 хашиша, 749 грама амфетамина, 13 грама псилоцибинских гљива, 185 таблета екстазија, једна кутија са 17 таблета "вијагре", саопштено је из загребачке Полицијске управе.

Из загребачке полиције су навели да је током претреса пронађено, између осталог, 18 ампула испуњних уљем конопље, три дигиталне ваге за прецизно мјерење, уређај за вакумирање, метална лула за конзумирање дроге, три дробилице, електрички уређаји и медицинске шприце испуњене уљем конопље, 197 комада метака за пушку, 2.490 евра.

Количине пронађене дроге, ваге за прецизна мјерења тежине и новац указују да су били намијењени даљем стављању у промет, наводи се у полицијском саопштењу.

Полиција је надлежном тужилаштву поднијела кривичне пријаве против држављанина БиХ због производње и промета дроге, недозвољене трговине и недозвољеног посједовања, израде и набављања оружја и експлозивних твари.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: